Cum poți închiria gratuit o mașină printr-un contract de comodat auto 
 Puțini oameni navighează prin viață fără să recurgă, măcar o dată, la un împrumut. Fie că este vorba de o carte, o sumă de bani, o mașină sau chiar un apartament, împrumuturile sunt practicate des, la fel și acordurile care stabilesc cadrul legal pentru returnarea bunurilor valoroase.

 
 
 citește mai departe > 
 
 
 Sistemele de siguranță active și pasive 
 Pentru a putea circula pe drumurile publice, orice autoturism trebuie să fie dotat cu anumite sisteme de siguranță, menite să protejeze atât șoferul, cât și pasagerii. Totuși, deoarece persoanele care vor să-și achiziționeze un autoturism pun siguranța pe primul plan, producătorii auto fac eforturi pentru a oferi clienților sisteme cât mai eficiente în acest sens. 
 citește mai departe > 
 
 Ce sunt testele Euro NCAP: cum se realizează și ce mașini au primit 5 stele 
 Standard al siguranței rutiere la nivel european și mondial, testele Euro NCAP sunt un aspect de care tot mai mulți clienți țin cont la achiziția unei mașini. Dacă cele mai noi modele trebuie să răspundă unor criterii din ce în ce mai stringente, piața de second-hand beneficiază și ea de creșterea graduală a nivelului de siguranță. 
 citește mai departe > 
 
 
 Cum alegi bateria auto: sfaturi practice 
 Există piese auto a căror funcționare necorespunzătoare nu afectează doar performanța unei mașini, ci chiar capacitatea ei de a porni. Bateria auto este un element care se montează fără prea mare dificultate, dar nu unul chiar atât de ușor de ales în concordanță cu modelul pe care urmează să îl echipeze. 
 citește mai departe > 

 
VEZI ULTIMELE ARTICOLE DIN
 
 
 

Post a Comment

Mai nouă Mai veche