Wise

Ce este TransferWise?

Compania TransferWise a fost înfiinÈ›ată în 2010 de doi estonieni cu o vastă experiență financiară - Kristo Kaarman È™i Taavet Hinrikus (care este unul dintre membrii fondatori ai Skype). Scopul companiei a fost să creeze „bani fără frontiere” È™i să faciliteze transferuri de bani internaÈ›ionale transparente, convenabile È™i instantanee.

Pe măsură ce compania a crescut au fost introduse noi funcții și servicii, cum ar fi contul multi-valutar, cardul de debit sau contul de afaceri. Compania face acum mult mai mult decât transferuri de bani pentru cei 10 milioane de clienți (companii și persoane fizice), prin urmare, au decis să își schimbe numele din TransferWise în Wise.

Ce este Wise?

Wise este noul nume al companiei cunoscute anterior sub numele de TransferWise. Numele reprezintă o comunitate de oameni și afaceri înțelepți, fără frontiere, care trăiesc, lucrează și călătoresc în întreaga lume.

Important de menționat este și faptul că noul nume și logo nu va afecta în niciun fel clienții existenți, care să pot conecta în contul lor Wise cu aceași adresă de email și parolă. Misiunea companiei rămâne aceeași - de a crea bani fără frontiere și de a fi cel mai convenabil, rapid și ieftin furnizor transferuri și alte servicii financiare.

Cum funcționează Wise (TransferWise)?

Totul este simplu și direct. Pentru a face primul transfer trebuie să:

  • AccesaÈ›i Wise.com sau descărcaÈ›i aplicaÈ›ia Wise È™i înregistraÈ›i-vă gratuit – aveÈ›i nevoie doar de un cont Google sau Facebook
  • SelectaÈ›i suma pe care doriÈ›i să o trimiteÈ›i - toate taxele, precum È™i rata de schimb (dacă este cazul) vor fi afiÈ™ate în avans. Dacă doriÈ›i să primiÈ›i bani, să comandaÈ›i un card sau să efectuaÈ›i transferuri mai mari, va trebui, de asemenea, să încărcaÈ›i o fotografie a actului dvs. de identitate pentru a vă verifica identitatea.
  • ÃŽncărcaÈ›i contul cu cardul dvs. de credit / debit, ApplePay sau contul bancar
  • AdăugaÈ›i detaliile bancare ale destinatarilor pentru a trimite bani sau împărtășiÈ›i detaliile contului dvs. pentru a primi bani
  • Asta e tot! Wise vă va notifica când tranzacÈ›ia este finalizată, dar puteÈ›i urmări transferul È™i din contul dvs. Wise.

Cum realizează Wise un profit? Simplu, ei păstrează un procent foarte mic din tranzacție, spre deosebire de bănci care percep diferite taxe, care pot reprezenta până la 5% din suma transferată. Un transfer Wise este în medie cu 7 - 8 ori mai ieftin decât un transfer bancar.

Wise (TrasnferWise) este sigur?

Da, Wise este foarte sigur. Toate plățile necesită autorizare cu autentificare 3-D Secure. În afară de aceasta, vă puteți activa notificari pentru toate achizițiile dvs. (gratuit). Fără costuri suplimentare vă puteți bloca și debloca cardul de debit din contul sau aplicația Wise.

Wise este reglementat de FCS și alte autorități din întreaga lume, care contribuie la asigurarea unor standarde ridicate de siguranță. Banii clientului sunt păstrați separat de conturile utilizate pentru a conduce Wise, ceea ce înseamnă că Wise nu se atinge de banii dvs., ei vor rămâne în siguranță, indiferent de ceea ce se întâmplă cu compania. Wise se angajează să păstreze datele clienților în siguranță, prin urmare, sunt foarte transparenți în ceea ce privește colectarea, prelucrarea și stocarea datelor.

Cum funcționează contul multi-valutar Wise (TransferWise)?

Contul multi-valutar și cardul de debit funcționează ca un substitut pentru serviciile bancare internaționale. Când vine vorba de transferuri internaționale, băncile tradiționale adesea au multe taxe și comisione ascunse și pentru mulți ani clienții au acceptat condițiile impuse, însă Wise a decis să revoluționeze industria. Wise creează bani fără frontiere și oferă:

  • Detalii cont pentru a fi plătit în +30 de țări
  • +50 de valute păstrate în siguranță în contul dvs. Wise
  • Transferuri de bani instantanee È™i foarte ieftine
  • Debite directe în mai multe valute È™i multe altele.

Cont personal și card de debit Wise (TransferWise):

Cu un cont personal Wise, puteți:

  • Să trimiteÈ›i È™i să primiÈ›i bani
  • Să deÈ›ineÈ›i gratuit mai multe valute È™i schimbaÈ›i banii folosind rata de schimb reală doar atunci când aveÈ›i nevoie
  • Dacă vă mutaÈ›i într-o altă È›ară puteÈ›i primi salariul, pensia sau altele direct în contul dvs. Wise
  • Să faceÈ›i cumpărături în magazinele online de peste mări È™i să plătiÈ›i pentru articolele dvs. utilizând rata de schimb reală

Cardul de debit Wise este cardul perfect pentru călătorii È™i pentru persoanele cu un stil de viață foarte activ. Cardul este gratuit, însă trebuie să depuneÈ›i pe card echivalentul a 5 GBP, sumă care poate fi cheltuită în moneda locală, oriunde în lume vă aflaÈ›i. Cardul de debit poate fi utilizat în peste 200 de țări iar dacă aveÈ›i nevoie să retrageÈ›i bani de la bancomat, puteÈ›i alege între cele 2.3 milioane de bancomate acceptate. 

Cont de afaceri Wise (TransferWise):

Wise este un furnizor autorizat de servicii financiare. Contul de afaceri Wise permite proprietarilor de afaceri să funcționeze la nivel internațional, fără taxe usturătoare și procese complicate, adesea solicitate de băncile locale.

Există multe avantaje ale contului de afaceri Wise, cum ar fi:

  • Plăți pe factură cu rate de schimb extrem de competitive (de până la 19 ori mai ieftine)
  • Caracteristicile unui cont bancar (IBAN, codul de sortare, numărul de rutare È™i altele) într-o altă È›ară, toate într-un singur cont
  • TranzacÈ›ii securizate, criptare end-to-end = securitate la nivel de bancă
  • Posibilitatea de a obÈ›ine un card de debit de afaceri fără taxe pentru tranzacÈ›ii internaÈ›ionale
  • Plăți colective - până la 1000 de persoane simultan (de exemplu pentru salarii)
  • PrimiÈ›i bani de peste mări È™i mutaÈ›i banii între conturi - rapid È™i ieftin
  • Taxă de setare unică în valoarea echivalentului a 16 GBP

Cum funcționează aplicația Wise (TransferWise)?

Aplicația Wise poate fi descărcată pe Google Play și în App Store. Este bine structurată și ușor de utilizat. Din aplicație puteți trimite și schimba bani, puteți vizualiza detaliile contului dvs., codul PIN, puteți bloca sau debloca cardul și multe alte acțiuni.

Autentificare Wise (TransferWise):

Autentificarea în contul dvs. Wise este la fel de simplă ca conectarea la oricare alt cont - trebuie doar să introduceți parola și adresa de e-mail.

Rate de schimb Wise (TransferWise):

Wise utilizează rata de schimb reală – asta înseamnă că Wise foloseÈ™te punctul mediu dintre rata de cumpărare È™i vânzare de pe piaÈ›a valutară globală, care se schimbă continuu. O caracteristică utilă este, de asemenea, alerta pentru a primi notificări atunci când ratele de schimb sunt mai benefice.

Wise ia un procent din taxa de transfer bancar, prin urmare comisioanele de schimb și servicii variază în funcție de suma și țara în care trimiteți banii.

Ce limite au transferurile Wise (TransferWise)?

Limitele de transfer Wise sunt specifice monedei și metodei de plată și pot fi verificate pe site-ul Wise.

Program de recomandare Wise (TransferWise):

Wise are un program de recomandare, prin care dacă invitați prietenii să folosească Wise, aceștia vor primi o reducere la primul lor transfer, iar dvs. o să primiți de asemenea o recompensă, care poate fi, de exemplu, suma de 50 GBP (sau echivalentul în moneda locală.) atunci când 3 prieteni invitați s-au înscris și au făcut un transfer internațional de cel puțin 200 GBP fiecare. Pentru a conta pentru programul dvs. de recomandare, trebuie să fie un singur transfer în valoare de 200 GBP. Pentru a invita prieteni trebuie doar să accesați pagina de invitație (sau dați click pe iconița Invite din aplicație) unde veți găsi linkul dvs. de invitație care poate fi trimis prin e-mail, Messenger, WhatsApp sau pur și simplu copiat și trimis prietenilor dvs. prin mijloacele de comunicare preferate.

Recenzii Wise (TrasnferWise):

Wise excelează la capitolul recenzii, au un rating de 4,7 stele pe TrustPilot È™i au primit calificativul „Excelent” în medie a 86% din voturi. ÃŽn comentarii putem vedea că sunt apreciaÈ›i pentru serviciul rapid È™i fiabil, pentru funcÈ›ionalitatea aplicaÈ›iei, pentru configurarea uÈ™oară a contului de afaceri È™i multe altele.

Wise (TransferWise) servicii clienți și contact:

ÃŽn contul dvs. puteÈ›i găsi o gamă largă de subiecte foarte bine explicate, totuÈ™i, dacă nu găsiÈ›i răspunsul la întrebarea dvs., treceÈ›i la secÈ›iunea „ContactaÈ›i-ne” pentru a începe să discutaÈ›i cu un agent. Wise oferă asistență globală pentru clienÈ›i într-o gamă largă de limbi. PuteÈ›i contacta echipa Wise prin chat, e-mail sau telefon. Chat-ul este mijlocul de comunicare recomandat, deoarece primiÈ›i asistență în 2-5 minute.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche